Jump to content
The library informs: Problemet med Biblio-appen och nedladdningar ska nu vara åtgärdat.
Cover for Antikcafé för kantstötta hjärtan
Isbn: 978-87-2639-485-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: January 2020
Narrator: Anna Godenius
Length: 9 hours 23 minutes

Audiobook

Antikcafé för kantstötta hjärtan

När Per-Olofs älskade hund Charlie förolyckas bestämmer sig Kristina för att ordna med begravning och bjuda in hela gänget från antikkursen. När samtalet kommer är det ingen som tvekar - alla vill visa sitt fulla stöd.

Mycket har hänt sedan gruppen först träffades och var och en har sina egna bekymmer. Kristina går i flytttankar, samtidigt som hon oroar sig för sonen Karl. Hans förhållande med Peter är på väg in i en kris och det blir inte direkt bättre av svärfamiljens aviga inställning. Klara får en klump i magen när hon tänker på Esters elaka klasskamrat. Maria är utbränd, men ser det inte själv, och snart inser Martin att det är han som måste få familjen på rätt köl. Kanske kan lösningen finnas i Kristinas gamla sjöbod?

"Antikcafé för kantstötta hjärtan" är den andra delen i Antikkursen-trilogin och utspelar sig två år efter första boken "Antikkurs för vilsna hjärtan".

Åsa Hallengård är en svensk författare och lärare som debuterade med feelgood-romanen "Antikkurs för vilsna hjärtan" 2019.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone