Jump to content
Cover for Otursflickan
Isbn: 978-91-8928-170-7
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: November 2020
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 15 hours 11 minutes

Audiobook

Otursflickan

När Annika, som haft en väldigt svår uppväxt där hon blivit sexuellt utnyttjad, och hennes man får en son är lyckan stor. Efter några månader inträffar dock en olycka med pojken, en händelse som vänder upp och ner på deras liv.

De lyckliga, nyblivna föräldrarna hamnar i händerna på socialtjänsten, anklagade för barnmisshandel. Annika kämpar mot myndigheterna - men är det ens möjligt att vinna? Hon ställs inför utmaningar hon inte varit i närheten av tidigare. Samtidigt som hon tar striden för att behålla sitt barn måste hon även försöka hålla ihop sin familj. Framtiden ter sig mörk och fylld av ovisshet.

I Otursflickan - en gripande bok som baseras på verkliga händelser - får vi följa Annika från hennes ungdom. Trots att hennes livsöde verkar otursförföljt, med inslag av missbruk, sexuellt utnyttjande, svek och konkursen, finns där även stunder av lycka. Den största lyckan riskerar dock att förvandlas i misär om inte Annika lyckas vinna sin kamp mot de oförstående och byråkratiska myndigheterna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone