Jump to content
Cover for I Sparvens klor
Isbn: 978-91-8000-281-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2021
Narrator: Viktoria Flodström

E-book

I Sparvens klor

Samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den riktige mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, kurtisanen han tagit som gisslan men som mer och mer har blivit hans förtrogna.

När en grupp beväpnade män lyckas ta Tsukiko tillfånga för att återföra henne till kurtisanhuset blir Hiroshi desperat. Han vänder sig till den kvinnliga lönnmördaren Sparven för att få hjälp, något som sätter hennes lojalitet på svåra prov. Stunden då alla måste välja sida kommer allt närmare.

”I Sparvens klor” är andra och avslutande delen i serien "Svärd utan herre". Det är en spännande historia om frihet, makt och kärlek som utspelar sig i det feodala Japan för cirka 400 år sedan.

Karin Söderlund Leiflers stora intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker hon läste som barn. Fascinationen för Japan ledde så småningom fram till hennes berättelser som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone