Jump to content
Cover for Förvillande lik
Isbn: 978-91-8000-283-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2021
Narrator: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 6 hours 38 minutes

Audiobook

Förvillande lik

När en fjortonårig flicka försvinner och sedan hittas död vid en badplats, tyder det mesta på att hon utsatts för ett brott. Katarina Solberg, kriminalkommissarie hos regionalpolischefens stab, får i uppdrag att utreda ärendet tillsammans med Kenneth Klintman och Lisa Norén vid Uppsalapolisens krimjour. Fallet visar sig snart ha kopplingar till en organiserad liga som utför hänsynslösa övergrepp och mord på unga kvinnor. Polisen sätter in alla tänkbara resurser, men förövarna tycks hela tiden ligga steget före.

”Förvillande lik” är första delen i en serie där de två författarna låter sina respektive polishjältar samarbeta för att lösa svåra brott. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.

”Initierat skildrat polisarbete och bra flyt i berättandet gör ’Förvillande lik’ till en av årets bästa romaner i genren.”
DAST Magazine


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone