Jump to content
Cover for Asfaltsland
Isbn: 978-91-8023-160-2
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2021

E-book

Asfaltsland

En av de senaste årens mest hyllade amerikanska kriminalromaner

VALD TILL EN AV ÅRETS BÄSTA KRIMINALROMANER AV: THE GUARDIAN · NPR · BOOKPAGE · SUN SENTINEL LIBRARY JOURNAL · SUSPENSE MAGAZINE THE GUARDIAN · BOOKLIST · CRIMEREADS


»Årets mest hyllade kriminalroman. En ambitiös, djupt fängslande berättelse av en författare på toppen av sin förmåga.« CrimeReads väljer Asfaltsland till en av Årets bästa romaner

Beauregard »Bug« Montage är numera en hederlig mekaniker, kärleksfull make och hårt arbetande far. Och han vet att det inte finns någon framtid för den han brukade vara: den amerikanska östkustens bästa flyktchaufför.
Men när Bugs omsorgsfullt uppbyggda nya liv börjar gå i spillror dras han obönhörligt tillbaka. När en tidigare partner hör av sig om en juvelstöld drivs han till att än en gång sätta sig i förarsätet.
Hemsökt av den man han en gång var måste Bug nu hitta ett nytt sätt att navigera i detta asfaltsland. Eller dö medan han försöker.

S. A. COSBY är en amerikansk, flerfaldigt prisbelönt författare från sydöstra Virginia. Asfaltsland är en episk berättelse om en man pressad till gränsen av fattigdom, hudfärg och hans eget före detta kriminella liv. Romanen har hyllats av kritikerna och bland annat utsetts till en av Årets bästa kriminalromaner i The Guardian, Årets thriller på Amazon och en New York Times Notable Book of the Year.

»En högintensiv thriller med gasen i botten. Sprakar av spänning och charm.« New York Times Book Review

»En av årets starkaste romaner.« Sun Sentinel

»En originell noir-roman i högt tempo som skär sig fram genom Virginias mörka undersida.« New York Times

»Sensationellt bra.« Lee Child

»Perfekt samtida amerikansk noir.« Dennis Lehane


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone